dimecres, 27 de juny del 2012

Manifestació en favor de a llibertat sexual

Des de la Plataforma Antipatriarcal de Girona fem una crida a sortir totes al carrer per manifestar-nos a favor de l'alliberament sexual.

us animem a assistir a la manifestació del dijous 28, que sortirà del Pont de Pedra a les 20h.

ESTIMA I FOLLA COM I AMB QUI VULGUIS!

Plataforma Antipatriarcal de Girona.



MANIFEST 28 J 2012. PLATAFORMA ANTIPATRIARCAL.



Des de la Plataforma Antipatriarcal lluitem un any més per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i  transgèneres.

Encara que en els darrers anys s’havia aconseguit una millora en el reconeixement dels drets legals i socials del col·lectiu LGTB amb la situació actual de crisis econòmica i amb l’entrada al govern de Convergència i Unió i Partit Popular veiem perillar els drets assolits fins el moment com la llei de dependència, les beques de menjador, polítiques d’igualtat, medicació pels tractaments de reassignació de gènere…

Amb l’excusa de la crisi econòmica s’estan prenent mesures que tenen greus conseqüències a nivell social i que suposen la pèrdua de llibertats a gran escala.

El sistema de gènere heteronormatiu que ens divideix entre home/dona, treball productiu/reproductiu, espai públic/privat… serà reforçat per  les noves mesures, essent les lesbianes el grup més perjudicat pel fet de no ser heterosexuals i ser identificades com a dones.

Des de la Plataforma Antipatriarcal pensem que la lluita per l’alliberament sexual no ha de ser per l’assimilació del model dominant sinó per la multiplicació de formes de viure, estimar i follar. Per a que la llibertat sexual sigui possible i hi hagi una igualtat real cal una transformació de base de tota l’estructura del sistema de gènere heteronormatiu.

Volem viure la nostra identitat de gènere sense “encotillar-nos” en el binomi home/dona, volem gaudir del propi cos sense haver d’ajustar-nos a uns estàndards mèdics i volem viure la sexualitat lliurement.

Per tot això, i pel context actual en que ens trobem, ara, més que mai, cal que seguim lluitant pels nostres drets en tot moment i en tots els entorns.

En aquest context històric cal que hi hagi una unitat política per afrontar les dominacions d’un sistema de sexe/gènere, capitalista, racista, dominat per allò masculí, per la idea de progrés i de l’apropiació de la naturalesa per produir cultura.

 La nostra lluita vincula molts fronts: contra l’ homofòbia, la transfòbia, el patriarcat, el masclisme i el racisme i el classisme… Contra tot això i per l’alliberament sexual cal que aquest 28 J ens manifestem.

ESTIMA I FOLLA COM I AMB QUI VULGUIS!