dijous, 17 de maig del 2012

Llibertat sota fiança per a Laura Gómez

La benvinguda a Gómez es realitzarà a dos quarts de cinc de la tarda a davant de la presó de Wad-Ras 

 El jutjat 28 de l'Audiència de Barcelona ha decretat llibertat sota fiança de 6.000 euros per a la secretària d'Organització de la CGT, Laura Gómez. Segons ha informat el sindicat, aquest dijous al matí s'ha conegut la notícia justament després que se celebrés una concentració a davant de l'Audiència Provincial a dos quarts d'onze.

La benvinguda a Gómez es realitzarà a dos quarts de cinc de la tarda a davant de la presó de Wad-Ras, on ha estat interna des del 25 d'abril.
La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 23 de Barcelona va decretar presó sense fiança per Gómez, detinguda el 24 d'abril, per participar en una accció a davant de l’edifici de la Borsa de Barcelona durant la jornada de vaga del 29-M. A Gómez, de 46 anys, se li imputen els delictes de desordres públics, incendi, coaccions i el delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.


Per la CGT, l'empresonament de Gómez ha estat "una expressió de la voluntat de la Conselleria d’Interior d’establir, en una societat democràtica, un règim de terror i repressió que fins a ara era exclusiu del totalitarisme i el feixisme d’èpoques passades". Així mateix, no veuen comprensible "que una persona sense antecedents penals de cap tipus sigui condemnada a presó per uns fets que no justifiquen semblant pena, mentre delinqüents convictes i confesos, polítics corruptes, i fins i tot personatges de les altes instàncies de l’Estat, reben tractes de favor, quan no es passegen lliurement pels carrers fins i tot una vegada condemnats".