divendres, 4 de maig del 2012

Accións directes a La Bisbal

Per un 1er de maig obrer, solidari i revolucionari a La Bisbal d'Empordá. 

En la matiada del 30 d'abril (día internacional del sabotatje) al 1 de maig (día mundial de la classe traballadora), s'han fet varies accións directes a La Bisbal d'Empordá (Girona) en solidaritat amb les companyes dteingudes i empresonades per la vaga general del 29 de març, contra el treball asalariat i contra la celebració de "La Fira Mercat al carrer". Una fira que historicament havía servit per a conmemorar un canvi estacional i que ara "casualment" es celebra el 1er de maig per a contribuir a borrar la memòria histórica de la data dels treballadors i treballadores.

S'han fet varies pintades en solidaritat amb en Isma, en Dani, la Laura i en Javi, les cuatre persones empresonades per la vaga i amb tots i totes les detingudes i encausades per la mateixa. S'han boicotejat els panys de varis supermercats importants, de hisenda i del SOC. I s'ahn penjat cartells on es podia llegir "El Consum et consumeix" o "Empresonats pel treball".

En solidaritat amb els detinguts i detingudes a la vaga i per un 1er de maig, obrer, solidari i revolucionari continuarem al carrer!!

Extret de:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/445587/index.php