dimarts, 17 de gener del 2012

HISTÒRIA de la CGT. La NOSTRA HISTÒRIA.

Amb el nou any reiniciem les sessions del curs 2011-12 de l'ATENEU 19 de JULIOL de la CGT.
Hem organitzat un minicicle de dos sessions, gener i febrer, que dedicarem a conèixer millor la nostra organització: la CGT. El gener el dedicarem a conèixer la seva història i al febrer la seva estructura i funcionament.

Així doncs, el dimecres de la setmana que ve, 25 de gener, de les 18'30h a les 20'30 de la tarda als locals de la CGT de Girona tindrà lloc la 3a. sessió del curs actual:

HISTÒRIA de la CGT. La NOSTRA HISTÒRIA.

Es tracta d'un història que ens ha de fer sentir molt orgullosos d'aquesta organització. Sovint és desconeguda per la pròpia afiliació i això, pensant en les generacions de militants que ens han precedit, és imperdonable.

Amb l'ajuda del company Juan Antonio Fernández de la CGT del Baix Llobregat, treballador de Gear Box empresa auxiliar de SEAT i llicenciat en Història, repassarem la nostra història. L'apassionant història de l'anarcosindicalisme i del nostre paper fonamental en les lluites obreres dels últims 100 anys.

Després de les dos primeres sessions del 2011 (Violència de gènere i Pedagogia llibertària) que han arrencat amb la participació de més gent que el 1er curs us animem a reforçar el projecte de l'Ateneu 19-J de la CGT de Girona no deixant de venir.