dijous, 17 de novembre del 2011

19-N: Jornada de reflexió col.lectiva sobre les eleccions a la Plaça Catalunya de Girona

19-N: Jornada de reflexió col.lectiva

A Girona: Prenem la plaça i els xoriços al foc!
Durant tota la jornada a la Plaça Catalunya: tallers, xerrades, projeccions i altres activitats.
I ademés: Xoriçada popular. Porta pa que no n'hi ha per tant de xoriço!

La CGT de Girona fa una crida a la participació.

A Barcelona:
Reflexió col·lectiva a partir de les 11h. a la Plaça Catalunya
Diferents organitzacions sindicals, col.lectius i assemblees volem reflexionar públicament respecte a les properes eleccions.
Davant la situació de crisi i les retallades socials i laborals que ens imposen els grups parlamentaris que aquests dies demanen el nostre vot, diem prou i reclamem una altra forma per gestionar la situació que estem patint dia a dia.
Els minsos drets socials que tenim avui es van guanyar lluitant a les empreses i al carrer als anys setanta, i d’ençà a ara la democràcia només ha fet que retallar els drets dels treballadors i treballadores, els drets dels seus fills i filles, els drets dels seus pares… A les urnes ens demanen el vistiplau per poder retallar i robar aquest drets legalment, amagats darrera de l’amenaça de la crisi.
Aquestes eleccions representen un circ mediàtic en el que aparentant defensar diferents idees, tots persegueixen els seus interessos personals i conservar els seus privilegis de classe. Per això mantenim que ningú ens representa.
Davant d’aquesta situació, som moltes les persones que considerem necessària una nova forma d’afrontar aquesta realitat i no és ni de bon tros legitimar als polítics a les urnes, de les que surten reforçats igualment amb l’estratègia del vot nul i blanc. Aquesta delegació de les nostres decisions a mans dels poderosos ens perjudica en el dia a dia i ens treu la possibilitat de prendre el control sobre el nostre present i futur. Davant de les seves promeses solament tenim una opció: organitzar-nos per decidir sobre les nostres vides.
Per aquest motiu convoquem una jornada de reflexió real respecte a la funció que el nostre vot té per legitimar aquest sistema i la necessitat de no participar d’aquesta mentida. El proper dia 19 de novembre, tots els polítics et demanaran la teva participació, però nosaltres, legitimats per les seves mentides fem una crida a l’abstenció activa i a l’organització de les persones fora del seu sistema en el que cada vot els dona permís per decidir per tu.
Perquè ningú ens representa: abstenció activa!
Només tu pots organitzar la teva vida
Intervencions debat a partir de les 11h.
13h. Polítiques de frau i retallades a l’Administració
17h. Abstenció activa
20 h. Democràcia? Autoorganització?
Debats, torns de paraules, sopar de carmanyola
CGT-Barcelona, CNT-AIT Barcelona, CNT Catalunya.

...I el 20 de novembre: Us esperem en el centre de recollida de dades
El 20-N en la seu de CGT-Barcelona (Via Laietana. 18 9ª planta) instal.larem un centre de recollida de dades d'interpretació de resultats electorals i de l'abstanció activa