dissabte, 15 d’octubre del 2011

Tenderolada de suport a Logofobia Dijous 20 d'octubre a les 10h. a la facultat de ciencies de la UdeG .


Tenderolada en suport a Logofobia, desallotjada el darrer dijous de la facultat de ciencies (campus Montilibi) per els segurates. Dijous 20 d'octubre a les 10h. a la porta de la esmentada facultat.


Aquest passat dijous la distribuidora anticomercial Logofobia va muntar com cada dijous el seu tenderol de llibres, música i material audiovisual de temàtica històrica, econòmica i social al campus de la Universitat de Girona. Amb aquestes que es va presentar un segurata que li va dir al company que estava darrera la parada que no tenia permís per estar allà i que la desmuntés. Davant la desobediència a les exigències i intencions del segurata, aquest va anar a buscar reforços i es va presentar amb un responsable de la facultat que va amenaçar ben clarament "o desmuntes o truco a la policia". En vistes de la situació el material va ser recollit i la parada desmuntada.
La distribuidora Logofobia ha celebrat el seu 15è aniversari i ha iniciat un projecte editorial autogestionari que financia les seves edicions de llibres i discos mitjançant la distribució/venda de llibres, documentals i música.
En resposta als gestors polítics de la universitat que han ordenat aquest desallotjament, Logofobia us convoca a totes les persones i a tots els col.lectius a participar el proper dijous en la Tenderolada en suport a Logofobia i a la llibertat de divulgació de la cultura, de l'alternativa autogestionària i del pensament racional.

Veniu a muntar el vostre tenderol amb els vostres llibres i els vostres materials, veniu a tafanejar, a fer-nos companyia, a desobeir i resistir amb nosaltres, a estrènyer els llaços de les complicitats i del suport mutu.
El futur serà obra de cada un i cada una de nosaltres o no serà.


Tenderolada de suport a Logofobia
Dijous 20 d'octubre a les 10h. a la facultat de ciencies de la UdeG.

Mes sobre Logofobia a www.logofobia.wordpress.com