divendres, 12 d’agost del 2011

Dimecres 17 d'agost: judici contra la CNT-66. Anem a Perpinyà a donar tot el soport. Ni judici, ni desallotjament. Prou repressió!

La CGT de Girona ens adherim a la crida de soport a les companyes i companys de la CNT-66 que estàn sent víctimes d'una operació de criminalització i persecució sindical per part del alcalde de Perpinyà Jean-Marc Pujol.
El 17 d'agost, la cita és a les 14h. davant el Tribunal de Gran Instància de Perpinyà al carrer Bulevard dels Pirineus nº5 i a les 19h. a participar en l'àpat de soport a la CNT-66.

Comunicat
Un local sindical és un dret!!

Donat que l' Ajuntamient de Perpinyà l denega a la CNT un local sindical, aquesta ocupa un espai públic tancat i sense usar.

Al mateix temps la CNT segueix demanant que se li assigni aquest local o un altre, mitjançant correus al alcalde i als consellers municipals i sol.licituds d'audiència.

En la última sessió del Consell Municipal, solicitàrem que la questió del nostre local figurés en l'ordre del día. El Sr. Alcalde ens va respondre:

“La Unió Departamental CNT ha de presentar la seva sol.licitud de local al Consell General. »

Denunciem la discriminació que sufreix la CNT ja que 7 unions departamentals de sindicats son allotjades gratuitament per l' Ajuntament i que nombroses associacions obtingueren un local. La CNT no té permís per a reunir al conjunt dels seus membres en el seu antic local: Ës una vulneració del dret de reunió y del dret sindical.

El Sr. Alcalde també ens ha respòs: “La CNT no es un sindicat apolític."

No obstant, les nostres pràctiques sindicales són lliures de tota interferència política. Es basen en la Assamblea General i la decisió per la base, els mandats revocables, la solidaritat interprofessional i l'internacionalisme.

Ara, l'Ajuntament de Perpinyà té una sobtada pressa per acabar amb l'assumpte instant un procedimient de urgència contra la CNT 66 davant el Tribunal de Primera Instància per exigir la seva expulsió, mitjançant la força pública si és precís.

Per tant cridem a la solidaritat de l'adherents, simpatizants, associacions ciutadanes, organitzacions sindicals, de tots els que estàn preocupats por el respecte del dret sindical i que es rebel.len contra les discriminacions i de qui pensa que el concepte de Democràcia encara té sentit.

Veniu a recolzar-nos el dimecres 17 d'agost a les 14 hores davant el “Tribunal de Grande Instance” de Perpignán, 5 Boulevard des Pyrénées!

I a participar a l'àpat de soport el mateix dimecres 17 d'agosto a partir de les 19 horas en el “local des Troubadours

UN syndicat attaqué c’est tout le syndicalisme qui est touché

http://www.cnt-f.org/cnt66/IMG/pdf/CNT_66_appel_17_aout_2011.pdf