dijous, 14 d’abril del 2011

Crida a participar en les mobilitzacions a Barcelona contra les retallades a la sanitat Concentracions el 13 i 14 d’abril.Des de la Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya fem una crida a tota la CGT perquè participem en les següents convocatòries previstes a Barcelona:

* 1) El dimecres 13 d’abril de 17 a 20 hores, Concentració en el Passeig de Colom (plaça del Portal de la Pau).

Convoca : INDIGNATS (no a les retallades en la Sanitat). Aquest grup ha sorgit a través del face-book de forma espontanea i autònoma, al marge dels sindicats, sobretot al marge dels sindicats majoritaris (CCOO I UGT) per la desconfiança que inspiren per la seva posició de col·laboració i indefinició, en altres casos, amb les polítiques privatizadoras, de deteriorament i de retallades que es estan aplicant en la sanitat pública catalana des de fa temps. Polítiques executades per partits en teoria de diferent signe (tripartit, ciu). A aquesta convocatòria ens adherim com treballadors i usuaris, sense sigles, pancartes… identificatives com organització. A més, els oferim com organització el nostre suport jurídic, logístic, etc, que puguin necessitar.

* 2) Concentració dijous 14 d’abril a les 18 hores, en la plaça de Sant Jaume.

Convoca: CC.OO, UGT i CATAC en defensa dels serveis públics. Hem quedat amb els companys d’ensenyament de la CGT i possiblement també amb els companys d’Administració Pública de la CGT, a les 17:45 hores en la plaça Ramon Berenguer (Via Laietana) per a anar amb seguici propi com CGT, amb les nostres banderes, adhesius i fulles informatives com forma de diferenciar-nos dels sindicats majoritaris.

Des de l’Hospital Vall d’Hebron els treballadors baixaran fent una marxa fins plaça St. Jaume. La sortida és a les 15,30h.

Aquesta convocatòria ens ha de servir perquè es visualitzi la CGT (davant treballadors i usuàries), i per a denunciar als veritables responsables de les retallades socials, els poderosos de la societat (sector financer, constructores, multinacionals, etc) que amb l’ajuda dels polítics de diferent color (ciu, pp, psc…) ens fan pagar la crisi als més febles, pensionistes, treballadors, immigrants, estudiants, etc.

A més de fer arribar les nostres propostes d’organització i lluita per a aixecar un veritable moviment ciutadà per a plantar cara a les polítiques NEOLIBERALS que ens volen imposar. L’AGRESSIÓ està sent tan greu que hem de ser capaces, sense protagonismes de cap tipus perquè la SITUACIÓ ens ho exigeix, de treballar en la línia de sumar VOLUNTATS en defensa dels serveis públics (sanitat, ensenyament, etc) com una conquesta social irrenunciable, i que ara estan en perill.

CGT ha de ser un referent per a la ciudadania per la seva ANÀLISI de la SITUACIÓ i per les nostres propostes de lluita. La ciudadania només es tirarà al carrer si compta amb INFORMACIÓ fidedigna, donada per ORGANITZACIONS fora de qualsevol sospita de finançament o INTERÈS espuri.

Per a CGT, les respostes sindicals i socials que aquest vergonyant panorama social i laboral es mereix, passen NECESSÀRIAMENT per l’OCUPACIÓ del carrer, la MOBILITZACIÓ social, convocar vaga general… fins a aconseguir canviar la política econòmica i ANTISOCIAL del govern. La salut no és un negoci tots/es hem de dir no a les retallades als drets socials.

Esperem la vostra participació en aquestes convocatòries per a sumar forces contra les mesures de retallades que està aplicant el govern de la Generalitat en el sector públic i en concret en la sanitat publica.

Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya