dijous, 31 de març del 2011

Unes 500 persones es manifesten a Barcelona contra el pacte social.


Sota el lema "No al pacte social, la lluita continua" unes 500 persones es van manifestar el dissabte 26 de març pel centre de Barcelona per mostrar el seu rebuig als pactes socials, les retallades, la reforma laboral i el Pensionazo, i per a denunciar als polítics vividors, als empresaris corruptes i explotadors i als sindicats traïdors i venuts CCOO i UGT.

La protesta, que estava convocada per CNT-Catalunya, CGT Barcelona, COS i Solidaritat Obrera, va començar entorn de les 6 de la tarda enfront de la Borsa de Barcelona en el Passeig de Gràcia, controlada per un ampli desplegament policial.

Durant el recorregut es van escoltar nombrosos crits de "Comissions i UGT: sindicats del poder", "aquí estem, nosaltres no pactem", "en diuen crisi i és diu capitalisme" o "així, així, ni un pas enrere, contra el capital: lluita social"

La manifestació va baixar cap a Plaça Catalunya, va girar per Fontanella, i va baixar per Via Laietana, on els manifestants es van aturar en diversos punts, com la comissaria de Mossos d’Esquadra, el sindicat de policia SEP-UGT, la seu de CCOO i l’edifici de Foment del Treball. Posteriorment, la manifestació va arribar a la plaça de Sant Jaume i va continuar per les Rambles fins a un dels edificis d’UGT. Allí es van cremar diversos cartells que rebutjaven el pacte social enmig del soroll dels petards. Després es va llegir el comunicat i es va donar per desconvocada la manifestació.