dimarts, 22 de febrer del 2011

Xerrada: "Anarquisme Organitzat (especifista) a Xile avui" per un membre de la FCL i del FEL.

Dimecres 23 de febrer a les 19:30 hores. Ateneu llibertari de Sants.
Amb motiu de les jornades anuals del Febrer Llibertari [ http://febrerllibertari.sants.org/ ], el proper dia 23 de Febrer, a l’Ateneu Llibertari de Sants es realitzarà una xerrada sobre anarquisme organitzat [especifista] a càrrec d’un company de la recent creada Federació Comunista Libertaria, i del Frente de Estudiantes Libertarios de Xile.

Volem, amb aquesta xerrada, donar a conèixer les realitats i els moviments que s’estan produint a Amèrica Llatina en els darrers anys, on han aparegut diverses organitzacions socials de caire llibertari [especifista, plataformista, etc] que estan convergint, generant processos més amplis i de coordinació tant als seus espais més propers, com arreu del continent.

Tot i ser processos poc espectaculars, comparat amb altres indrets, volem recordar que s’han produït amb un treball constant i amb clar aire de col•laboració i entesa entre diversos col•lectius i agrupacions. Han aconseguit articular sectors socials que fins aleshores es trobaven disgregats.

Quedeu tots i totes convidats al proper 23 de Febrer a les 19:30 a l’Ateneu Llibertari de Sants [ http://www.ateneullibertari.info ] [c/Maria Victòria, 10]. Barcelona

Més informació:

http://www.ainfos.ca/ca/ainfos11401.html

Cartell: http://i.imgur.com/mB5d9.png