dimecres, 6 d’octubre del 2010

I després del 29–S, què?

El passat dia 29 una part importantíssima de la classe treballadora de l’estat espanyol vam secundar la Vaga General. I ho vam fer amb el decidit esperit de derogar les actuals mesures i lleis antisocials imposades pel govern del PSOE.


Estiguem o no d’acord amb els índexs de seguiment publicats fins a ara, la veritat és que la Vaga General va ser secundada per un nombre de treballadores i treballadors més alt de l’esperat. Sens dubte, el treball realitzat per a la preparació de la Vaga i el seguiment que ha tingut la mateixa representen un èxit per al conjunt de les classes populars.

No obstant això, al que no estem disposades la majoria de les persones que secundem aquesta jornada de Vaga és que al nostre esforç militant contra aquesta Reforma Laboral i el Pla d’Ajustament Econòmic, sigui manipulat i traït en noves taules de negociació que desenvolupin la normes d’aquestes mesures tan lesives per a totes i tots nosaltres.

No podem consentir que, al mateix temps que se surt al carrer per a derogar les lleis, en paral·lel, a esquena de les i els treballadors i per mitjà dels fets consumats, les organitzacions UGT-CCOO s’asseguin a negociar com s’aplicaran les reformes en el marc de les mesures imposades.

Tots i totes estem veient com, des de l’engegada del Pla d’Ajustament i la Reforma Laboral l’única cosa que aquestes mesures i lleis han generat és més atur, com ho indiquen les dades que ens proporciona el mateix govern el qual ha repetit fins a la sacietat que es crearà ocupació amb aquesta reforma, i l’eliminació i privatització de cada vegada més serveis públics.

Per tot això, i sent coherents amb el que venim dient i fent des de fa ja dos anys, la Confederació General del Treball fa una crida al conjunt de les organitzacions socials i sindicals de l’estat espanyol per a continuar amb les mobilitzacions amb la finalitat d’eliminar la Reforma Laboral i el Pla d’Ajustament Econòmic.

Així les coses, ens veiem en la necessitat com classe treballadora de prendre de nou els carrers, aprofitant l’impuls de la Vaga General, i continuar amb la mobilització sostinguda en el temps fins que vegem realitzat l’objectiu pel qual la CGT i la resta d’organitzacions socials i sindicals convoquem aquesta Vaga General.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal - CGT