dijous, 26 d’agost del 2010

Salt: S'ha cel.lebrat el cicle JULIOL REVOLUCIONARI

Valoració de l'Ateneu Llibertari de Salt Mohandas Gandhi del cicle “Juliol Revolucionari”

Durant la Festa Major de Salt hem fet quatre actes públics. En fem una valoració molt positiva, ja que tots els actes han comptat amb l’interés d’alguns saltencs i saltenques. Fins i tot tenim socis nous, que tanta falta ens fan per poder tenir una continuitat econòmica i humana.
Els actes han estat desenvolupats en forma de presentació i tertúlia en rotllana amb els assistents, basant-nos en l’horitzontalitat en les opinions i discussions respectuoses entorn el tema que vàrem tractar. L’acte Amb major assistència va ser la presentació de l’Ateneu amb més d’una vintena d’assistents, tota una sorpresa molt agradable que ens anima a continuar.
El proper mes de setembre engegarem nous actes de tertúlia i debat. Us mantindrem informats. Us avancem però que no ens oblidem de l’11 de setembre (que aquest any dona per molt) ni la vaga general del 29 de setembre, ni l’aniversari de Mohandas Karamchand Gandhi (la persona, no l’Ateneu) el 2 d’octubre. Si esteu interessades, visiteu aquesta web per finals d’agost i tindrem quelcom mes concretat, o millor passeu-vos per l’Ateneu i us informarem directament.
Alhora encetarem el curs de català i castellà (oral, llegit, i/o escrit) per a persones adultes, d’aquí o d’allà, però totes veïnes de Salt, i continuarem amb la proposta social d’espai obert pels nanos del barri, i classes particulars/col·lectives per a nens i nenes, nois, i noies de primària i secundària a preus molt econòmics.
Salut !