dimarts, 16 de desembre del 2014

La CGT de Catalunya es solidaritza amb els detinguts de la ràtzia policial a Barcelona i denúncia la repressió als Moviments Socials

Aquest matí del dimarts 16 de desembre ens hem despertat amb la ràdio i les notícies. Com altres vegades, ens hem assabentat que la repressió ha trucat a la porta de les nostres cases. Aquesta vegada ha sigut a la Kasa de la Muntanya de Gràcia, a l’Ateneu Llibertari del Poble Sec, a l’Ateneu Llibertari de Sant Andreu, a diverses cases okupades, etc.



Novament la policia, en aquesta ocasió els mossos d’Esquadra, han actuat sota l’empara de l’Audiència Nacional i la legislació antiterrorista, tantes vegades denunciada per propiciar la tortura. I també una altra vegada els mitjans de comunicació obren els informatius al dictat de la policia.

A hores d’ara encara estem a l’espera de veure com es concreta l’operació oberta aquest dimarts. No obstant, ja tenim clar que és una nova actuació repressiva en contra d’espais i persones que lluiten, en el dia a dia, en contra l’opressió de l’Estat i el Capital. Una opressió que tot just la setmana passada es va fer pal·lesa amb l’aprovació de la "Llei Mordassa" al Congrés de Diputats i ahir mateix amb el nou acord-estafa de la CEOE i CEPYME amb CCOO i UGT.
Des d’ara fem una crida a tota la CGT a estar pendents de les convocatòries de suport a les persones detingudes i en contra d’aquesta nova escalada repressiva. Des d’ara demanem la immediata autrada de les actuacions policials i la llibertat dels i les detingudes. I, com ja ho hem anat fent, exigim la derogació de la legislació antiterrorista.

Prou repressió als i les que lluiten!
Solidaritat amb els i les represaliades!


Secretariat Permanent de CGT de Catalunya

16 de desembre de 2014