dilluns, 16 de juny del 2014

Bon ambient a la festa de la CNT- Solidarite Ouvrière 66

El passat dissabte, prop d’un centenar de persones es van aplegar al costat de l'estany de Salses (Rosselló) a la festa de suport a la CNT-Solidarité Ouvrière 66. La festa, que va estar acompanyada d'un fort vent de Tramuntana, va gaudir en tot moment un ambient de germanor.





Cap a 2/4 de dotze del migdia va començar arribar gent a l'àrea d’esbarjo de l'estany de Salses, on hi havia les parades de llibres i es comentava el nou llibre del company Tomás Ibáñez, present a la festa, que a Barcelona ha editat Virus "Anarquismo es movimiento. Anarquismo, postanarquismo y neoanarquismo", i en francès Nada (‘Anarchisme en mouvement. Anarchisme, néo-anarchisme et post-anarchisme’).

 Entre retrobaments i converses molt interessants de caire fraternal va arribar l'hora de dinar i es va servir un excel·lent estofat amb patates amb una amanida. Després de dinar el cantautor Eric Fraj ens va fer recordar cançons de l'època de l'exili i altres en català, castellà, francès i occità.

Cal destacar la participació de diverses editorials, com ara Le Coquelicot, Les Amis du Spartacus o Editions K’A (Illa del Riberal, Rosselló), i entitats, com ara el CIRA Marsella.

En aquest dinar fraternal hi havia militància de la CNT-SO juntament amb gent llibertària de la Catalunya Nord i de diverses comarques occitanes igualment que membres de la CGT de Girona, del Vallès i de Barcelona.

 Esperem tornar a retrobar-nos l'any que ve amb els companys i companyes de la Catalunya Nord però sense tanta tramuntanada.


Un moment del concert de l'Eric Fraj

Victor M. Cánovas (Secretari de Comunicació de CGT-Girona amb en Miquel Didac)
Altre moment del concert de l'Eric Fraj

En Txema Bofill i en Miquel Didac junts
Pancarta a l'entrada del recinte