dissabte, 22 de març del 2014

Solidaritat amb el nostre company Victor i la defensa del territori

El dimecres 26 de març tres activistes contraris a la MAT s’han de presentar a declarar davant el jutge, imputats per l'acció que es va dur a terme el passat 8 de gener a Fellines (Viladasens, Gironès). En aquest sentit, el nostre company i Secretari de Comunicació Víctor Manuel Cánovas es un d’aquests que s’han de presentar a declarar. 


Recordem que en Víctor aquell dia es va embidonar dins d'un cotxe soterrat al final d’uns deu metres de túnel per intentar impedir el començament de les obres de la torre número 66 de la MAT, una torre de molt alta tensió que es troba a tan sol 20 metres d'un mas habitat. 

Des de CGT Girona animem a assistir a la concentració i roda de premsa que es farà el 26 de març, a les 12 del migdia, en suport als tres activistes. Recordem que des de que es va iniciar a finals d'agost a Fellines l'acampada de resistència activa contra la MAT aquesta zona del Gironès ha patit una forta repressió policial, amb controls diaris, retencions, identificacions... imputacions i detencions de veïnes, veïns i activistes. Durant aquests mesos s'ha vist per a qui treballen els Mossos. 

Per acabar ens solidaritzem una vegada més amb els tres activistes que han de declarar el dia 26 i amb totes les persones que es troben imputades i represàliades per l'acció del 8 de gener i per lluitar contra la MAT. Per això, la CGT Girona torna a demanar la seva absolució. 

NO A LA MAT, NI AQUI NI ENLLOC, NI ARA NI MAI !!! 

 Ens veiem el proper dimecres 26 de març, a les 12 del migdia, davant els jutjats de Girona.