dissabte, 8 de febrer del 2014

CGT exigeix a Belros que pagui

Aquest divendres 7 de febrer una cinquantena de persones ha participat a la concentració de protesta davant les portes de la botiga de llaminadures Belros de l'Espai Gironès de Salt. La solidaritat s'ha estès entre moltes més persones que en aquells moments es trobaven en el centre comercial i finalment la botiga ha tancat les persianes entre les mostres de suport i indignació.



S'ha repartit octavetes explicant el conflicte laboral que viu la Mari, afiliada a CGT, i s'ha desplegat una pancarta on es llegia “Belros, paga el que deus!”. L'empresa no li paga els sous endarrerits des de que va agafar la baixa per la greu situació de salut que pateix.


Durant la protesta també s'ha denunciat l'assetjament moral que exerceix sistemàticament l'empresa contra la seva persona i s'ha exigit que Belros pagui a la Mari el que li deu. La concentració ha durat mitja hora i ha finalitzat amb crides de “Sí es pot”, per deixar clar que amb la solidaritat i fermesa de la classe treballadora s'aconseguirà enderrocar aquest sistema capitalista, salvatge i explotador.