dimecres, 27 de novembre del 2013

Trobada sobre les lluites contra el Sistema d'ahir i d'avui a Saint Etienne, France del 13 al 15 desembre

El tema principal de la trobada és la transmissió de les lluites dels anys 60-70 i la confrontació amb les noves lluites i resistències.





Cada dia anirà per temes:


  • Divendres dia 13 de desembre
Comença amb el film de Lucio. Segueix un altre film sobre el GARI (de Nicolas Réglat) i debats sobre el MIL, GARI i Grups espanyols. Hi haurà el Lucio, Joan Marc Rouillan, Michel, Eliseo, i altres.
Al vespre : una pel·lícula sobre un presoner de l'IRA havent fet 20 anys de presó, "Han anat al front” sobre els europeus que van lluitar amb el FLN algerià, i d'altres films curts ...


  • El dissabte, 14 de desembre, (a la Bossa del Treball de Sant Etienne, lloc històric de les lluites dels treballadors de la regió, a la gran sala Sacco i Vanzetti)


Exposició de Marie Claire sobre els anys de plom
14h. debat sobre la transmissió de la memòria i la confrontació amb la joventut .
Vindran companys interessats de moltes parts: antics grups armats, la Gauche Proletarienne (l'esquerra proletària) , NAPAP , els GARI , AD , grups estrangers com els ex presos de la RAF , un Provo holandès , italians, anarquistes xilens, del país Basc i catalans.
A la nit un concert amb molts grups en una fàbrica transformada en centre de gestió social de l'Óssa Menor .


  • diumenge 15
12 h A guele noire ( una fàbrica autogestionada ), dinar internacionalista preparat pels sense papers, indocumentats.
I discussions informals. Política. Poesia. etc... fins al vespre.

*S'instal·laran nombroses parades, de diverses tendències.


*Els organitzadors assumeixen (l'autogestió de) l'alimentació i l'allotjament (Cal portar sac de dormir), i participen en els costos de transport dels que han estat involucrats en lluites