dimecres, 6 de novembre del 2013

Bones noticies per a Kan Kolmo

El jutjat numero 5 de Girona resol que Kan Kolmo no es desallotja.


Fa dos dies el jutjat número 5 de Girona va dictar sentencia absolutòria en el cas del centre social okupat Kan Kolmo. En el cas havia imputat un jove pels delictes d'usurpació i furt d'electricitat.

 Aquesta sentencencia suposa que Kan Kolmo no será desallotjat  i  continuará realitzant les seves activitats durant molt de temps.




Gairebé 5 anys d'okupació

Fa gairebé cinc anys va ser okupat l'immoble situat al carrer del Carme nº 41 per un grup de joves amb força gana de fer activitat política i social a Girona. Al poc de ser okupat dos joves van ser identificats i imputats en el cas.Un de ells va ser absolt despres de declarar als jutjats.

L'okupació va ser des del principi un cas portat de manera fraudulenta per part de l'acusació ja que la que diu ser la propietària en cap moment ha pogut demostrat ser propietaria del tot l'inmoble i per això el cas va anar per lo penal i no pel civil que es com toca.

Sense cap mena de dubte això es una bona noticia per al moviment okupa de la nostra ciutat i es pot dir que Kan Kolmo cumplirá 5 anys.

Continuen les activitats

Aprofitem per a dir que Kan Kolmo es troba obert practicament tots els dies amb aquestes activitats:


Dilluns:
18h. Taller d'autogestió de la salut

Dimarts:
18h. Gimnas i rocodrom

Dimecres:
16h. Taller de bicis i Txi kun
20h. Assemblea oberta de gestió del centre social

Dijous:
18h. Rocodrom, gimnas i cafeteria

Divendres:
10h. Taller de pa
18h. Taller de teles i circ i cafetería.

Per a mes informació podeu visitar www.kankolmotxirona.blogspot.com