divendres, 4 d’octubre de 2013

Prou d’assetjaments policials a Fellines i rodalies


D’ençà l’inici de l’acampada antimat que es va fer a Fellines (Viladasens, Gironès) que s’inicià fa un mes la presencia policial a  la zona ha anat en augment, des de les patrulles que rondaven la zona fins a controls diaris a l’entrada i sortida de la població. Aturant tots els veïns que paraven, realitzant registres als cotxes, escorcollant a les persones i fent requisaments d’objectes personals i de feina.


En aquest context i després d’una setmana de treva el setge policial continua ben present a la zona.

El passat dimarts al vespre, dues persones van ser aturades en sortir de casa seva i dins dels límits de la casa. La policia a entrar sense cap ordre al camí per registrar el cotxe i escorcollar-les. No es van aturar aquí i van apropar-se fins la casa en recerca de mes gent, voltant i intentat entrar-hi sense èxit en trobar-se la porta tancada. A més van entrar al jardí d’un altre veí i altres terrenys.

 Apart d’aquestes dues companyes, van ser identificades dues persones mes que viuen a la casa on es va produir aquest control i que es trobaven passejant per la finca.

Aquesta situació es va repetir dimecres quan una persona  sortia de casa seva i es van repetir els escorcolls i registres.


Amb aquest texte volem denunciar un assetjament policial que estan patint els veïns i veïnes d’un dels darrers reductes de població de Girona en contra de la línia de molt alta tensió. Tot i aquesta repressió, la voluntat de lluita dels veïns de la zona segueix ferma i es seguirà endavant fins al final.

Fellines continua dient NO A LA MAT!! NI AQUI NI EN LLOC!!

Per a mes informació del que está passant per la zona podeu visitar aquets blocs:
 https://torresmasaltashancaido.espivblogs.net
 http://noalamatgirona.wordpress.com/