dimecres, 18 de setembre del 2013

CORREOS expedienta UN COMPANY PER NEGAR-SE A REPARTIR PROPAGANDA antiavortista .


PEL TANCAMENT DE L'EXPEDIENT A EDUARDO SAN JUAN
El passat mes de maig l'Associació Dret a Viure va contractar amb Correus un enviament publicitari sense direcció i amb el contingut visible per al carter de propaganda orientada a demanar al ministre de Justícia que endureixi encara més la Llei de l' Avortament de 2010 . En aquest enviament es feia còmplice de l' assassinat de 300 nens al dia i de genocidi infantil a tota persona que no estigués d'acord amb la seva petició .




El company Eduardo San Juan, carter del districte 7 de Madrid , va comunicar al seu cap que exercia el dret a l'objecció de consciència i es negava a treure a repartiment cosa que considerava degradant per a la dignitat de les dones. La resposta furibunda de l'empresa ha estat obrir-li un expedient sancionador per falta greu o molt greu per negar-se a repartir 86 impresos. ( Faltes que podrien comportar fins a l'acomiadament).Davant aquesta situació el Sindicat Federal de Correus de CGT Correus expressa la seva absoluta solidaritat i suport amb el company Edu i declara :1 - Que Correus incomplir la seva pròpia legislació ja que va acceptar com Publibuzón ( enviaments de caràcter comercial de la línia Màrqueting Directe ) un enviament de propaganda política . És a dir afavorir , abaratint el preu, un enviament a una associació particular . Serà algun directiu de l'empresa membre d'aquesta associació?

2 - Que el company actuo segons el reglament de Serveis Postals , Reial Decret 1829 /1999 de 3 de desembre. Aquest Reglament impedeix l'enviament d'objectes " l'embolcall o coberta contingui un text que vulneri un dret fonamental de la persona" . Òbviament un text que et fa còmplice de la mort de 300 nens vulnera molts drets fonamentals de la persona .


3 - Que el company està lluitant pel seu dret a l'objecció de consciència . Igual que a metges i personal sanitari se'ls reconeix el dret a no practicar o ajudar a realitzar un avortament , per què a un carter @ no se li reconeix el dret a l'objecció de consciència per poder no repartir propaganda antiavortista ? És que pesa més l'opinió i les que guanyen milers d'euros que l'opinió i les que som mileuristes ? És que els lobbies de pressió de la jerarquia catòlica , l'Opus Dei , Comunió i Alliberament , ... poden aconseguir el que a un treballeu @ r normal se li nega ?


4 - Que la baralla que ha iniciat Edu , és la baralla de tots i totes . El dret a l'objecció segons la legislació només es reconeix en temes concrets que tinguin legislació pròpia . Doncs bé , Edu està iniciant la lluita per que se'ns reconegui aquest dret a tots i totes nosaltras, com en el seu moment molts van iniciar la lluita per l'objecció de consciència contra el militarisme negant-se a fer "la mili" . Si demà la direcció de Correus decideix admetre impresos que continguin propaganda racista , o anti -sindical o qualsevol altra barbaritat ¿ tindrem l'obligació de repartir- ?


5 - Que no és casualitat que l'empresa s'acarnissi amb Edu . Edu va ser diversos anys delegat de la secció sindical de CGT Madrid . Donar un escarment Edu té a veure amb traslladar un missatge de por a tota la plantilla : "Si anem a per algú que ha estat membre d'una secció sindical , i per tant se li podria suposar una certa protecció jurídica , podrem anar a per qualsevol quan vulguem " .Confiem en la resposta solidària de tots els treballadors de Correus . Us demanem la vostra signatura contra aquest abús i que doneu a conèixer en el vostre entorn aquesta situació per posar fre .