dijous, 25 de juliol del 2013

Vine a brindar per celebrar que ha estat anul·lada la multa de 4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme!

Divendres 26 de juliol, a les 12 de la nit, al 7è Can Panxut Festival, a la plaça del Teatre de Salt

Quasi dos anys després de la manifestació “Aturem el feixisme. Salt diu no al racisme“, en resposta a la convocatòria d'Anglada i la PxC per escampar odi racista pels nostres carrers, hem de celebrar que finalment ha estat anul·lada la multa de 4.500 euros que el Departament d'Interior va imposar a dues companyes.


Hem de celebrar que els jutjats han hagut de reconèixer que no s'aguanta l'estratègia del Departament d'interior d'imposar-nos multes astronòmiques per intentar dissuadir-nos de manifestar-nos. Les multes administratives que els mossos han posat darrerament a activistes que figuren als seus fitxers plolítics il·legals a Salt, Sabadell, Vic o l'Hospitalet han estat una via més, com les càrregues, les porres, les pilotes de goma, les detencions o la criminalització per fer-nos por. Ara aquesta via ha estat tancada i el Departament d'Interior ha quedat amb el cul a l'aire una vegada més. Prou repressió!

Hem de felicitar-nos les unes a les altres, totes les persones i organitzacions, de Salt, de Girona i d'arreu que han treballat en la Campanya pel dret a manifestar-nos. La multa ha estat anul·lada formalment als jutjats però això només ha estat possible pel treball de mobilització i lluita constant d'aquests dos darrers anys amb milers d'adhesions, mocions i manifestacions i també de diners recollits -que serviran en altres campanyes antirepressives. Gràcies a totes. La lluita és l'únic camí!


I hem de renovar el nostre compromís de lluita contra el feixisme i el racisme. Molt especialment en un moment com aquest, quan el capital ens intenta arrabassar tots els drets per seguir inflant la seva taxa de benefici a costa nostra, i en un lloc com Salt, on les polítiques quotidianes estan impregnades de xenofòbia i apartheid, és més important que mai que diguem ben clar que no ens deixem dividir per l'origen, els papers o el color de pell i que, ben al contrari, l'única possibilitat de guanyar és que colpegem totes juntes. Antifeixistes, sempre! 
 
La repressió no ens atura! 
 
Ni un pas enrere contra el feixisme i el racisme!

Grup Antirepressiu – Campanya pel dret a manifestar-nos