dimarts, 9 de juliol del 2013

Presentació de la Fundació Salvador Seguí a Girona

presentació Salvador SeguiEl passat dia 15 de juny, al locals de la Federació Intercomarcal de Girona (CGT) es va relaitzar l’acte de presentació de la nova seu de la Fundació Salvador Seguí. Despres de casi un any de negocacións i contactes, Girona es contitueix com un centre d’estudis llibertaris i de recerca social amb l’objectiu de recopilar, ordenar, convervar i divulgar la documentació referent al moviment obrer, anarcosindicalista i llibertari en general i en particular de les comarques de Girona.
 
 
 Amb la presencia de militants, el col·lectiu FSS de Girona i una representació de la FSS de Baercelona (Quim i Carlas) es va iniciar l’acte de constitució formal de la FSS de Girona que en paraula d’un dels membres ha de seguir la linia traçada per altres seus (Barcelona, Valencia, Madrid) alhora d’incidir en el moviment anarcosindicalista i llibertari. Es va informar d’una propera campanya de captació de socis dins la FSS; el funcionament autonom de la seu de Girona peró respectant la dinamica del sindicat. Els companys del col·lectiu de Girona expresaren la voluntat de treballar amb el sindicat alhora de generar cursos de formació entre els militants del sidicat. La nova seu de FSS a Girona en linies generals a curt i mitjá plas a donarse a coneixer tant a la capital com a totes les comarques Gironines; pugué recuperar la memoria historica del pensament llibertari d’avans i el d’hara; reivindicar companys i personatges del moviment obrer i llibertari comarcal i s’está treballant a la formació d’una biblioteca amb seu a Girona peró amb l’anim de que hi sigui coneguda virtualment una vegada que aquesta quedi inclosa en una xarxa de bibliotecas amb altres col·lectius i asociacións (el nom de la cual a l’espera de confirmació oficial portaria la d’una mitica anarquista del segle IXX).
 
La nova seu de la FSS a Girona está situada a la avinguda Sant Narcis ent. 2na. telefon 972231034 i te una permanencia per contactes i consultes tots els dimarts de 16 a 19h. (Josep Antón).
 
La nostra plana web es fsseguigirona.wordpress.com i el nostre e-mail es  f.sseguigirona@yahoo.com