divendres, 28 de juny del 2013

MANIFEST de CGT PEL DIA “TRANSMARICABOLLO”



El 28 de juny està considerat com el dia internacional de l’orgull LGTB. L’ elecció d’aquest dia té la seva raó de ser pels disturbis provocats a Stonewall (New York, USA) l’any 1969, que marquen l’ inici del moviment d’alliberament homosexual.






La CGT defensa la lliberta sexual en tots els seus sentits. És per això que animem als i les companyes a participar en les diferents manifestacions que hi haurà a l’estat per aquest motiu. Sensibilitzant-nos, i defenent el dret a la llibertat sexual com un camí més en la construcció d’un model alternatiu, respectuós i no discriminatori.

En un context de repressió mundial cap a les persones que no tenen una sexualitat “normalitzada” fonamentalment heteronormativa, hem de defendre la llibertat de totes les persones per usar el seu cos lliurement, deixant de banda “moralines” i discursos patriarcals i eclesiàstics contra els que lluitem des de tots els àmbits.
Especialment flagrant és el cas de les persones transsexuals, i més encara dels i les nenes que neixen sense tenir un sexe definit i als qui el sistema heteropatriarcal els assigna aleatòriament a un sexe, en molts casos sota criteri suposadament mèdic, abans que els doni temps a desenvolupar-se com a persones, de manera que els obliga al conflicte d’identitat sense respectar el seu propi procés natural.

El fet que aquestes persones s’hagin d’etiquetar com a malaltes per poder accedir a una operació de reassignació de sexe, fa que això sigui considerat com una patologia, deixant de banda la llibertat individual sobre què volen ser.

Respectem la diversitat i la intimitat sexual, llibertat, igualtat i sororitat, per tots els feminismes possibles!