dijous, 13 de juny del 2013

El tornem a dir... Kan Kolmo no es toca!!


Les persones que participem a Kan kolmo apostem per construir un espai que funcioni al marge dels interessos econòmics i per incidir contrA el poder. Som nosaltres que sense expertes experimentem i lluitem per decidir per nosaltres mateixes com volem fer les coses, relacionant-nos intentant trencar amb les jerarquies i amb les agressions normalitzades pel propi sistema(capitalista, racista, sexista, classista...)
No esperem que les institucions ni ningú ens solucioni els nostres problemes ni cobreixi les nostres necessitats.
Aquest és un espai més on construir maneres de fer front a les imposicions dels poderosos a partir de les nostres pròpies iniciatives(tallers, debats, projeccions...) Les fem possibles amb la implicació de moltes persones. ET CONVIDEM A PARTICIPAR-HI!!
L'espai està obert setmanalment amb diferents activitats: Hi ha taller de bicicletes, rocòdrom, gimnàs, taller d'elaboració de pa, circ, Txi kung, taller de pintura, biblioteca, trobades de la universitat lliure, ...
I els dijous i els divendres l'espai està obert com a punt de trobada. I moltes altres activitats, assemblees de diferents col·lectius...
EL PASSAT 9 DE MAIG KAN KOLMO ES VA ENFRONTAR A UN JUDICI PENAL. ARA ESTEM ESPERANT LA SENTÈNCIA. PER AIXÒ EL DIA QUE SURTI US CONVOQUEM A TOTES AL PUNT DE TROBADA DE LA RAMBLA DE GIRONA A LES 20H DE LA TARDA.
ESTIGUEU ATENTES!!