dissabte, 20 d’abril del 2013

Retorna a les seves activats l’Ateneu 19 de Juliol de la CGT de Girona.


 L'Ateneu 19J és un espai virtual que engloba un projecte de formació, agitació i activisme cultural que neix i forma part de la FI de la CGT – Girona.


L'Ateneu 19 de Juliol de la CGT, compromès amb els principis llibertaris i amb els de l'Educació Popular, desenvolupa la seva tasca fonamentalment als locals de la CGT a Girona. Emprèn les seves activitats al febrer de 2011 programant al menys una sessió per mes durant el seus primers dos cursos. Així doncs i després d’un petit parèntesi, el dissabte 27 d'abril de les 10’30h a les 12’30h als locals de la CGT de Girona:  Av. Sant  Narcís nº28, entresol 2a.

L’Ateneu 19J reprèn el seu camí amb la inauguració del que serà el seu 3er. curs. Ho farà amb una sessió dedicada a la Repressió.


Portem mesos comprovant com la històrica repressió patida per tota mena de dissidència s’ha agreujat. Multes, detencions, impunitat policial, identificacions arbitràries, criminalització i manipulació de persones i moviments socials, etc. 

No res de nou, però sí amb una intensitat més gran. En front aquesta realitat, com i de quina manera podem actuar? Com ens podem defensar? Com ens ho fem per capgirar aquesta situació? En parlarem amb en Ferran, militant de la CGT,  i la Mireia, Secretària d’Acció Jurídica de la CGT FI de Girona.

La següent sessió de l’Ateneu 19J de la CGT serà un Taller teòric-pràctic sobre l’Objecció fiscal. Dissabte 11 de maig de 10’30h a 12’30h als locals de la CGT de Girona.


ATENEU 19-J
CGT-GIRONA