diumenge, 21 d’abril del 2013

PER UNES CONDICIONS LABORALS DIGNES



Una vegada més els treballadors de Dominion es concentraran el dia 24 d'Abril del 2013 a les 17 H per reclamar a l'empresa el cessament dels acomiadaments indiscriminats i el compliment de les mesures de seguretat i salut en el treball.





Són ja més de sis mesos de lluita dels membres del Comitè d'empresa i dels treballadors de Dominion.

Dominion viola sistemàticament el reial decret 2177/2004 i ha estat sancionada en diverses ocasions per accidents de treball, però els directius de l'empresa, amb una actitud prepotent es neguen a negociar amb el comitè d'empresa. Telefónica mentrestant mira per a un altre costat.

No hem d'oblidar, que Telefónica ha de ser també responsable de les condicions laborals i de salut d'aquests treballadors, tant dels de Dominion com de Elecnor i la resta de contractes.

La seva política de retallades i de pressió en forma de contractes paupèrrims amb aquestes empreses i del compliment d'uns objectius inassumibles, obliguen a les mateixes a contractar a treballadors en unes condicions pèssimes, sent finalment dits treballadors els que sofreixen accidents laborals encoberts com a accidents domèstics, jornades inacabables, salaris indecents, subcontractacions de falsos autònoms que al seu torn contracten a treballadors amb evidents fraus a la Seguretat Social i una infinitat d'irregularitats més que aconsegueix la *rocambolesca situació, que en ocasions, alguns treballadors hagin de posar diners de la seva butxaca per treballar.

I diem que ha de ser responsable subsidiària, perquè el treball que realitzen aquests companys, ens repercuteix diàriament en el qual realitzem els empleats de Telefónica, qui s'hagi fet un volt per les centrals haurà observat clarament l'estat de deixadesa, neteja i de perill que existeixen en moltes d'elles. Telefónica ha de tenir clar que no pot rebre un bon servei d'aquestes contractes quan els treballadors no tenen unes mínimes condicions i per tant no pot oferir un bon servei als seus clients quan les instal·lacions estan fetes un desastre.

NO TOT VAL EN HONOR DE LA PRODUCTIVITAT.


Les seccions sindicals de CobaS i de CGT de Telefónica Girona, estarem presents en aquesta concentració recolzant a aquests companys, així mateix animem a la resta de seccions sindicals i membres del Comitè d'empresa de Telefónica Girona al fet que participin activament en aquesta concentració. Podeu mostrar el vostre suport a aquests companys participant en la mateixa.

EL FUTUR DE LES CONTRACTES DE TELEFÓNICA TAMBÉ ÉS EL NOSTRE FUTUR!.


LA SEGURETAT I SALUT DE TOD@S ÉS EL PRIMER!!

JA N'HI HA PROU D'ACOMIADAMENTS EN LES CONTRACTES DE *TELEFONICA!!

JA N'HI HA PROU D'ACCIDENTS LABORALS!!

TELEFONICA TAMBÉ ÉS RESPONSABLE!!


PARTICIPA EN LA CONCENTRACIÓ EL DIA 24 D'ABRIL A les 17:00H A  GIRONA CREU