dimarts, 29 de gener del 2013

GIRONA POLICIAL

Avui (air) al vespre s'ha realitzat una manifestació com a resposta de la condemna de  dos companys que es van encadenar en el marc de la setmana d'accions que va tenir lloc el 2010 mentre es deliberava la llibertat de la Núria al Tribunal Suprem.


Els dos membres de l'Assamblea de Suport a la Nuri han estat condemnats a 1 any i 4 mesos de presó per atemptat a l’autoritat, és a dir empentes ja que les agressions no han quedat demostrades i el pagament d’una sensió de 4550€  per responsabilitat civil a dos policies. Les penes imposades fan referència a l’encadenada realitzada pels dos companys a les portes de la subdelegació del govern. Aquests fets s’emmarcaven durant la setmana de lluita en la qual vam realitzar diverses accions de desobediència civil, com a mostra de suport durant la deliberació del recurs presentat davant del Tribunal Suprem.

S'han organitzat dues convocatories, a les 16h. la roda de premsa on hi havien 4 furgonetes d'antiavalots custodiant els jutjats i posteriorment la manifestació que s'ha convocat  a les 19h; on s'han recorregut diferents carrers del centre de Girona, cridant consignes realitzant pintades a les institucions i encartellant la ciutat. Ja des de l'inici s'ha respirat una situació tensa, trobant-nos amb diferents controls policials a les entrades de la ciutat; on varies persones han estat retingudes, les han identificat, registrant diferent material i robant-ne una part.

 Volem denunciar que all llarg de la manifestaió hi ha hagut un fort i desproporcionat desplegament policial; amb 14 furgonetes d'anti-avalots de l'ARRO i la BRIMO esperant els manifestants per assetjar-los al final del recorregut

No els hi ternim por!
No ens faran callar!


CAP CONDEMNA ENS FARÀ CREURE