dimarts, 23 d’octubre del 2012

Tallers antirrepressius a Reus el 24 d’octubre i Tarragona el 26 d’octubre per preparar les properes vagues generals

De cara a les properes vagues del 31 d’octubre i del 14 de novembre des del sindicat CGT han organitzat els següents actes:


El dimecres 24 d’octubre tindrà lloc a Reus una xerrada de formació – preparació per a la vaga general, bàsicament a nivell antirepressiu en general i de preparació de cara a la realització de piquets: normativa i legislació existent, formes d’actuació, com evitar la repressió, com actuar en situacions concretes…

En ella intervindrà Ermengol Gassiot, Secretari d’Acció Social de CGT Catalunya, i un membre d’Arran, i començarà a les 19.30h. a la sala d’actes del Casal Despertaferro (Martí Napolità 7, 2n) de Reus.

D’altra banda, el divendres 26 d’octubre a les 18h es portarà a terme una xerrada – taller al local de la CGT a Tarragona per tractar supòsits pràctics davant d’una possible detenció. Qui ens pot identificar, com es fa un escorcoll, quins drets podem exercir a comissaria, de quins delictes ens poden acusar, quins tipus de sancions administratives existeixen, etc.

Els organitzadors consideren que és indispensable tenir aquesta informació, sobretot desprès de l’enduriment de les accions repressives dutes a terme i que, a Catalunya, es fa palès amb les 95 detencions i 34 persones imputades del passat 29 de març.

La xerrada-taller, oberta a tots els col·lectius i organitzacions, es farà al nou local de la CGT Tarragona, plaça Imperial Tarraco 1 edifici B 3a planta de Tarragona, el proper divendres 26 d’octubre a les 18h, i hi participarà l’advocada i Secretària de Jurídica de la CGT Catalunya, Blanca Rivas, especialitzada en dret penal i laboral.

* Publicat a Pobleviu
http://pobleviu.cat/2012/10/22/tallers-antirrepresius-per-preparar-la-properes-vagues/