dimecres, 3 d’octubre del 2012

Rebuda d'ASSACS al conseller Josep Lluís Cleries a Girona



El divendres 21 de setembre ASSACS va dur a terme una acció de protesta aprofitant la visita del Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, a la ciutat de Girona.
L’acció es va desenvolupar a l’exterior de l’edifici Caixa Fòrum (Fontana d’Or) on el conseller participava en un acte de la Fundació FADESIA.


Mentre el Conseller es dirigia al citat edifici, una cinquantena de treballadores del camp social membres d’ASSACS el vam abordar per fer-li saber el malestar que patim les treballadores degut als impagaments i a la política de retallades que està portant a terme el govern de CIU.

Se li va recriminar el fet que hi hagin companyes treballadores que encara no hagin cobrat la nòmina del mes de juliol total o parcialment i la incertesa sobre els cobraments futurs. Se’l va advertir que davant d’aquesta situació no estem disposades a quedar-nos de braços plegats i que, si això continua, emprendrem accions més contundents com ara possibles aturades dels serveis. També se li va fer constar els incompliments i mentides de la seva Conselleria en relació a la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

 Llegir la noticia sensera