dimecres, 25 d’abril del 2012

El jutjat d’instrucció 23 envia a la presó la Secretària d’Organització de CGT-Barcelona


Última hora: El jutjat d’instrucció 23 ha decidit aquesta tarda de dimecres 25 d’abril enviar a la presó sense fiança a la Secretària d’Organització de la CGT a Barcelona. La Jutgessa acata les directrius de Felip Puig i ordena presó per a la Secretària d’Organització de CGT-Barcelona.

Seguiu atents a les informacions que circulin per les xarxes socials i a les notícies publicades en el web de CGT i altres mitjans informatius, i participeu en els actes que es convoquin per a demanar la llibertat de la nostra companya.

Amb la repressió no aturaran la nostra lluita!

>>> A continuació la nota de premsa enviada per Europa Press:

29M.- Presó provisional sense fiança per la dirigent de CGT per la foguera davant de la Borsa

BARCELONA, 25 abril (EUROPA PRESS)

El titular del jutjat d’instrucció 23 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per la secretària d’organització de CGT de Barcelona, Laura Gómez, que ha estat detinguda aquest dimarts per la seva presumpta participació en les destrosses i la foguera que es va fer davant de la Borsa de Barcelona durant la vaga general del 29 de març.

La sindicalista ha estat posada a disposició judicial aquest dimecres a les 08.30 hores per desordres públics, incendi, coaccions i un delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques, han informat fonts judicials a Europa Press.

Gómez ha estat detinguda aquest dimarts al matí quan acudia al seu lloc de treball i ha passat la nit a la comissaria de les Corts de Barcelona després de negar-se a declarar a la seu policial, segons fonts sindicals.