divendres, 23 de març del 2012

EL 29 DE MARÇ… CAL FER VAGA!

Els dos grans sindicats de l’Estat Espanyol han convocat pel proper 29 de Març una Vaga General per negociar la nova Reforma Laboral. Nosaltres, com centenars d’altres organitzacions, col·lectius i sindicats combatius dels Països Catalans, hem decidit convocar-la per intentar tombar la Reforma Laboral.

CONTRA LA REFORMA LABORAL, SÍ. I MOLT MÉS.

Evidentment, estem contra aquesta nova Reforma Laboral. És una agressió brutal als drets històrics dels i les treballadores i el 29M la volem tombar. Tot i això, la situació social és tan greu que cal que la Vaga General vagi més enllà de la lluita contra aquesta reforma. Que la desbordi.

Així, volem que serveixi per expressar la ira que sentim els milions de treballadores sense feina i els milers de famílies expulsades de les seves llars; la impotència d’usuàries i treballadores d’uns serveis públics saturats i degradats i de l’estudiantat d’escoles, instituts i universitats sense recursos; o l’angoixa dels treballadors precaris amb sous de misèria i nul·la estabilitat laboral.

ELS DOS GRANS SINDICATS DE L’ESTAT ESPANYOL NO ENS REPRESENTEN.
A LA VAGA MALGRAT CCOO I UGT.

Les cúpules dels grans sindicats no han fet pràcticament res durant anys per lluitar contra aquesta situació injusta i és per això que cada cop són menyspreats per més i més gent.

Convoquen aquesta vaga obligades per la pressió de la seva afiliació. I sabem que molta gent no li donarà suport precisament pel rebuig a aquest sindicalisme de saló, pactista i buròcrata.

Nosaltres creiem que no ens podem permetre que l’actitud de molts dels dirigents sindicals es tradueixi en una paràlisi de la lluita. Cal aturar les constants agressions a uns drets socials que van costar molts anys de lluita i sang.

PER UNA SORTIDA SOCIAL A LA CRISI.

Sabem quina és la proposta dels polítics i els grans empresaris per sortir de la crisi: més retallades, menys drets laborals, menys serveis públics, més desnonaments i més atur. I per a ells -com sempre- beneficis.

Però també sabem que el conjunt de la riquesa de la societat pot repartir- se de forma més justa i el treball, que és necessari per produir-la, també.

De la crisi podem sortir amb més capitalisme, amb més injustícia, o podem sortir distribuint racionalment el treball i la riquesa.

Mes info a :

http://vagageneralgirona29m.wordpress.com/