dijous, 16 de febrer del 2012

Comunicat de CGT en soport a Kan Kolmo: 3 anys de resistència, de lluita i de cultura popular

Kan kolmo vol celebrar aquest tercer aniversari de l'ocupació del centre social ocupat (CSO) sorgida arran de l'ocupació de la facultat d'educació. Un grup va voler donar continuïtat a aquella lluita i es va decidir ocupar un espai per donar-li un ús social.
En aquests tres anys han passat moltes coses: vam haver de enfrontar-nos a una crisi brutal arran del robatori del segle perpetrat per uns banquers sense escrúpols amb la complicitat activa de polítics indecents; centenars de milers de persones han perdut la seva llar i moltes més el seu treball; i els mateixos causants d'aquest desastre són els que ara s'erigeixen en salvadors preconitzant privatitzacions i retallades a costa de la classe treballadora ...
Malgrat tot, s'està organitzant la resistència dia a dia. Kan Kolmo és una peça important en aquest pols amb l'Estat i el Capital. Per això, en la CGT estarem al costat dels nostres companys de Kan Kolmo en els moments d'alegria però també en els temps difícils i no oblidem que hi ha un procés judicial obert ... La millor manera de practicar el suport mutu consisteix a multiplicar les ocupacions per reapropiar-se un màxim d'espais per a usos populars. Quan més siguin, més difícil serà la repressió. L'habitatge és un dret, i si no es dóna es pren. No dormirem al carrer mentre els corruptes dormen en palaus i vesteixen vestits a mida. No morirem a la porta dels hospitals mentre els polítics i banquers es reserven uns tractes de favor amb mútues i jubilacions d'or.
La CGT crida a participar als concerts, xerrades, debats, taules rodones organitzades per Kan Kolmo, així com a la manifestació que sortirà de la plaça del Lleó a les 17h, el dia 18 de febrer.
Secretaria de Comunicació CGT-GIRONA.