diumenge, 16 d’octubre del 2011

15-O. Més de 3500 es van manifestar ahir a Girona

Més de 3500 persones es manifestaren ahir manifestaren ahir a Girona en la jornada internacional de luita del 15-O. Gent de Breda, Sant Hilari, Palamós, Palafrugell, La Bisbal, Ripoll, L'Escala, Salt i altres poblacions es van sumar a la marxa que va sortir de la Plaça del Barco. Nombrosos col.lectius van confluir en la protesta organitzada per Acampada Girona, entre els quals la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, afectats per els tancaments dels CAPs o per l'enduriment de les condicions per tenir dret al PiRMI, també es van deixar sentir moltes consignes a favor de l'okupació dels habitatges buits i contra la repressió policial.
La presència llibertària en la manifestació va ser important, amb la participació de l'Ateneu Llibertari de Salt, Kan Kolmo, Logofobia, l'Âgora Lliure de l'Escala que va lluir una pancarta amb la frase per un socialisme autogestionari i tot i que sense pancartes ni banderes, nombroses companyes i companys de la CGT hi van assistir.
Davant de les oficines del Punt es va llegir un comunicat de denuncia contra els medis de desinformació i es va fer un parlament i molt de soroll davant la seu de la Generalitat. L'acte, amenitzat per uns pallassos antiavalots que anaven conduint la manifestació que al passar davant les furgonetes dels antiavalots van realitzar una performance de ridiculització i denúncia a la política d'en Felip Puig i als seus gossos, es va acabar a la Plaça Independència.