divendres, 16 de setembre del 2011

Els 'indignats' de la Selva esperen l'Artur Mas al bosc‏

Sabeu que demà Sant Hilari Sacalm (la Selva Interior) rebrà la visita del Molt Honorable President Artur Mas per assistir a una trobada de les JNC?

Sabeu que la població es troba a una de les comarques més durament colpejades per les retallades als serveis d’urgències nocturns?

Sabeu que aquestes comarca, des de Blanes fins a Hostalric i de Breda fins Anglès desenes d’assemblees s’han organitzat per plantar cara a les retallades?

Segur que si que ho sabeu....

Però el que potser no sabeu és que demà el Molt Honorable no només es trobarà els joves convergents vinguts de tot Catalunya sinó que també rebrà la ‘visita’ dels membres de les assemblees de tota la comarca, que en una acció coordinada fa pocs dies en un reunió presencial a Sant Hilari va decidir “fer-se sentir” a la torbada.

A banda dels elogis que el President rebrà per part dels acòlits, també rebrà una carta escrita per les assemblees de tota la comarca, on se li demana, entre d’altres coses “que escolti”. Escoltarà? Donarà la cara? Llegirà la carta? La respondrà?

El temps ho dirà. De moment, us adjuntem els detalls de la convocatòria de demà i la carta que rebrà (contestarà?) Artur Mas.

Bona tarda i bon tancament!

Selva #unitspelCAP