divendres, 23 de setembre del 2011

Comunicat de la CNT dels Pirineus Orientals en resposta a la sentència d'expulsió del seu local.

Després de tres mesos d'ocupació d'un local desafectat la sentència ha estat dictada, tot i que el mateix jutge no ha accedit a totes les demandes de l'ajuntament i ordena la expulsió sense data per al pagament dels costos, també dels processals, i la evacuació del local. Desde el punt legal, era casi impossible aconseguir un altre resultat, ja que érem considerats com a ocupants sense dret ni títol. No obstant, la nostra sol.licitud d'atribució d'un local per l'Ajuntament segueix sent legítima, per lo qual és el Tribunal Administratiu qui serà competent per a dictar sentència respecte a la lluita que portem des de fa tretze anys i que ens plantegem seguir amb altres formes. Communiqué de la CNT 66 après la décision de son expulsion

La CGT ens solidaritzem amb la CNT-66 que ha de ser desallotjada del seu nou local que van ocupar el mes de juny.

La CNT-66 ja porta 13 anys lluitant per un dret fonamental a la igualtat de tracte davant l'Ajuntament de Perpinyà. Tretze anys lluitant per el que es el seu dret: optar també als espais a disposició per part de l'Ajuntament de un local adequat per al desenvolupament de la seva activitat sindical.F ins ara, les autoritats locals s'han negat sempre a atendre les demandes de la CNT-66, usant com a pretext una suposada lmnca de disponibilitat d'un local quan son nombroses les entitats i sindicats que si que han tingut dret a locals facilitats per l'Ajuntament adequats a les seves necessitats. La CNT dels Pirineus Orientals entén que aquesta actitud vulnera el seu dret fonamental a portar a terme plenament la seva activitat. Per lo qual, en un primer moment, ha decidit ocupar una antiga escola en desús de propietat municipal per a exigir i defensar el seu dret per la via de l'acció directa. La justícia, sent la que es i estant al servei dels qui sabem acaba de fallar en contra de la CNT nord catalana per la via del procediment d'urgència instant a la organització a desallotjar d'immediat el local que ocupa.

Com bé clama la organització anarcosindicalista, la expulsió no es la solució. La CNT es proposa continuar amb les seves reivindicacions per medis tant extrajudicials que judicials. De moment ja han interposat una demanda en el Tribunal Administratiu de Montpellier contra l'ajuntament de Perpinyà per desigualtat de tracte i atemptat contra la llibertat de reunió. Ara més que mai la CNT-66 necessitarà el suport actiu de totes i tots en la seva lluita per als seu drets fonamentals.

Prou persecució a l'anarcosindicilsme. Visca la CNT-66!

CGT-Girona