dilluns, 5 de setembre del 2011

3er aplaçament en el judici contra la CNT-66


El passat dimecres la CNT-66 va ser convocada de nou al Tribunal de Gran Instància de Perpinyà a petició de l'ajuntament d'aquesta ciutat que sol.licita al jutge que ordeni la expulsió inmediata de la CNT-66 que ocupa il.legalment una antiga escola al nº 13 del carrer Trobadors. L'advocat de l'ajuntament esgrimeix "un desordre públic il.lícit" i demana la seva expulsió si cal amb la intervenció de la força pública i es va permetre afegir "probablemant n'hi haurà necessitat".
L'advocada de la CNT-66 denuncía la il.legalitat de tracte per part de l'ajuntament que cedeix espais gratuits a altres set unions departamentals sindicals i a una trentena d'associacions i argumenta que el motiu de desordre públic il.lícit no pot ser tingut en conte donat que els drets fonamentals com la llibertat sindical i d'espresió, el dret a reunió pacífica i d'associació són atacats i recorda que l'article nº 14 de la Convenció Europea pels Drets de l'Home diu: "els drets fonamentals han de ser garantits sense discriminacions".
El jutge li precisa a la nostra advocada que no es pot pronunciar sobre el problema de dret que ella planteja, ells ha manifestat que una demanda està a punt de ser presentada al Tribunal Administratiu. finalment, el jutge ha proposat una mediació entre l'advocada de la CNT-66 i l'advocat de l'ajuntament i ha fixat per el 21 de setembre la propera vista.
Per tant, més que mai, la ocupació continua.
CNT-66


http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article638