dimecres, 10 d’agost del 2011

Trobada del 15-M a l'Empordà a l'Esperança (Cruïlles) diumenge 14 d'agost

Des de l’Assemblea d’indignats i indignades de la Bisbal i pobles veïns, us proposem trobar-nos en un dinar de festa major el proper diumenge dia 14 d’agost.

Amb aquest dinar volem generar en espai de trobada amb totes aquelles persones que ens hem estat mobilitzant els darrers mesos en el marc de les protestes iniciades el 15M als diferents pobles de l’Empordà. Sabem que l’Acampada Girona, juntament amb l’Acampada Palamós estan pensant en organitzar una trobada de totes les persones indignades de la província de Girona de cara al mes de setembre. Per això, aprofitant que és la festa major de la Bisbal, ens agradaria fer una trobada prèvia amb la gent de l’Empordà, poder conèixer-nos, intercanviar opinions, punts de vista i informacions i preparar-nos per a la trobada del mes de setembre de comarques gironines.

El dinar es durà a terme a l’Ermita de l’Esperança, al terme municipal de Cruïlles, a 2 km de la Bisbal. La gent de la Bisbal i pobles veïns hi posarem la infraestructura, el vi i l’amanida. Demanem, però, que cadascú porti alguna cosa per a compartir i així seran benvingudes totes les persones que s’hi vulguin afegir a darrera hora. Tindrem unes graelles per qui vulgui portar verdures, carn o peix per coure. El camí estarà senyalitzat des de la Bisbal fins a l’Ermita amb globus o similar per a que ningú es perdi.

Per a aquelles persones que vulguin venir en transport públic, farem un punt de trobada a la Plaça del Surtidor de La Bisbal, just davant del Passeig Marimon Asprer.

Programa de la jornada:

12:00h trobada a la Plaça del Sortidor amb aquelles persones que vénen en transport públic (caldria que ens aviséssiu: )

12:30h trobada a l’Esperança

14:00hDinar Tarda: xerrada en gran grup, petits grups o com entre totes i tots decidim.

Desitgem que us animeu a venir!

Assemblea d’indignades i indignats de la Bisbal i pobles veïns http://assemblealb.blogspot.com/