dijous, 31 de març del 2011

Palestina i Iraq a ulls de J.Kalvellido i Carlos Azagra. Exposició del 2 al 9 d'abril al Centre Cívic del Pont Major

Exposició del 2 al 9 d'abril

Inauguració dissabte a les 17h.
amb la presència dels dos dibuixants


"Palestina i Irak a ulls de J. Kalvellido i Azagra"


Dos dels millors dibuixants presenten a Girona una exposició de dibuixos sobre Irak i Palestina

Juan Kalvellido
Un dibuixant sortit de la la klasse obrera) ke no ha deixat mai de kreure en la revolució. Naskut a Kádiz el 1968, viu a Fuengirola (Màlaga). Publica a diari a http://www.insurgente.org/
http://www.rebelion.org/
http://www.kaosenlared.net/
Kol.labora mensualment al periòdic Diagonal, Mundo Obrero, a la revista El Viejo Topo,
El Batracio Groc i a la d'humor EL KARMA, Monográfico i a tota la que li demanen. Ha il.lustrat un disc amb la CGT-Chiapas de Madrid i un munt de llibres de poesia, el seu món està al voltant de la K.

Carlos Azagra
El seu modest estudi té més de bigarrat despatx que l'espai creatiu de disseny que s'imagina a un gran del còmic. Les seves històries més conegudes han arrassat en revistes ja desaparegudes com Makoki o El Víbora i també en la supervivent El Jueves, en que van triomfar els seus personatges Pedro Pico i Pico Vena i Ovidio.
També ha treballat per a premsa diària com El Periódico. Però on el traç de Carlos Azagra és més reivindicatiu és en els centenars de cartells d'associacions de veïns, sindicats i organitzacions d'equerres en els quals la imatge torna a derrotar a la paraula. Azagra (Morón de la Frontera,1957) repassa des del seu pis al carrer d'Alcalà de Guadaira una societat força diferent de la que va haver de sortir al carrer als anys 70 i 80.

Veniu a compartir una bona tarda de dissabte amb aquests dos poca-vergonyes i els seus dibuixos.

Imatges per a la Solidaritat

.